Itt az ITTT – ősszel is irány Tamási!

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 11. 17:12

Augusztus közepétől a tamási DámPont Látogatóközpontban már elérhető az ITTT – Instant Túrák Tamási Térségében térségfelfedező pecsételős program első füzete – év végéig pedig minden hónapban újabb füzetek, ezáltal újabb térségfelfedező programok válnak elérhetővé.

A fantasztikus természeti környezetben található Tolna megyei kisváros, amely az elmúlt évtizedekben elsősorban a gyógyvizes fürdője miatt volt népszerű, az elmúlt időszakban új, elsősorban aktív- és ökoturisztikai programokkal bővítette a kínálatát – most pedig a térség kiemelt látnivalóival közös térségfelfedező programot indít.

A térségfelfedező program első túrafüzete

Fotó: DámPont, Tamási

A térségfelfedező programok túrafüzetei a DámPont Látogatóközpontban vásárolhatóak meg, amely egyben pecsételő pont is, amennyiben túránkat az épületben található kiállítás felfedezésével kezdjük, de a programban részt vesz a simontornyai vár, az ozorai várkastély és a tamási fürdő is.

Az egyes túrafüzetekhez kapcsolódó pecséteket egy éven belül kell összegyűjteni, így nem okoz gondot, ha egy-egy hosszú hétvégébe nem fér bele minden túrapont felkeresése – a füzetekben található kuponok pedig arra is lehetőséget biztosítanak, hogy olcsóbban foglaljunk szállást a pecsétgyűjtő kirándulások alkalmával.

Az ITTT indulásához kapcsolódóan elkészült a térség új turisztikai weboldala is. A visittamasi.hu oldalon nemcsak az ITTT túrákról és programhelyszínekről találunk meg minden információt, de a térség látnivalóiról, programjairól és szállásairól is olvashatunk. A honlapról letölthető az Aktív Magyarország Digitális Vándor mobilalkalmazása is, amelyben a Dámok dobogása digitális ösvényt választva páratlan kalandok során fedezhetjük fel Tamási látnivalóit.

Bővebb infó az ITTT-ről: https://www.visittamasi.hu/i-t-t-t-instant-turak-tamasi-tersegeben/