Izrael a Szent István parkba költözik egy délutánra

Forrás: turizmus.com

 2015. április 13. 15:39

Április 26-án, Izrael függetlenségének 67. évfordulójának alkalmából egy egész délutánon keresztül koncertekkel, gyerekprogramokkal és az izraeli túraösvényhez kapcsolódó zöld programokkal vár minden érdeklődőt az Izraeli Kulturális Intézet.

Az idei ünnepség ismét változatos programokat kínál: a Z'mirim és a Chaverim klezmer együttesek fellépése mellett jelen lesz az Afrobreakz afrikai dobjaival, a Gólem Színház egy előadásuk részletével, valamint marionett és hastánc előadások is a program részét képezik.

 

A kicsiknek szóló különféle foglalkozások mellett, - arcfestés, ugráló vár, zöld judaika foglalkozás, hébersarok - a sportrajongók sem fognak unatkozni: a Maccabi VAC Hungary programjai mellett jóga és pilates gyakorlására is lesz lehetőség. A komolyabb kikapcsolódásra vágyók belehallgathatnak a vitasarokban folyó előadásba és beszélgetésbe. Idén sem maradhat el az immár hagyományos tombola, ahol legszerencsésebb látogatónk Matisyahu koncert jegyet vagy akár egy Izraelbe szóló repülőjegyet is nyerhet.

Helyszín: Szent István park
Időpont: 2015 április 26., vasárnap 14:00