Szavazhatunk, hogy Veszprém legyen Európa legjobb úti célja

Forrás: turizmus.com

 2023. január 09. 14:37

Január 20-án megnyílik a közönségszavazás a European Best Destinations szervezet weboldalán Európa legjobb úti céljára. 2023-ban Magyarország legnépszerűbb desztinációjaként, az ország képviseletében Veszprém indul a megtisztelő címért.

Veszprém-Balaton egyedülálló módon egy egységes élményrégióként viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ban, melynek népszerűségét tovább erősítheti a European Best Destinations 2023 megmérettetésen történő sikeres részvétel. A cím megálmodói jelenleg is együttműködnek az Európai Bizottság által létrehozott EDEN hálózattal és további mintegy 300 turisztikai partnerrel, hiszen fő célkitűzésük kezdettől fogva az európai turizmus és kultúra népszerűsítése.A közönségszavazás 2023. január 20. és február 10. között online zajlik, ekkor adhatók le a voksok a desztinációkra, köztük Veszprémre is.Minden szavazat számít, hogy a királynék városa a European Best Destination szavazásán az első helyre kerüljön. Ehhez pedig mindössze egy kattintásra van szükség ezen a linken.

veszprem

Január 20. és február 10. között adhatók le az online voksok Veszprémre

Fotó: Veszprém Tourinform

Nemcsak Veszprém nemzetközi hírnevének és presztízsének növelése miatt érdemes szavazni, hanem értékes nyereményért is. Veszprém város turisztikai Facebook oldalán, a Visit Veszprém oldalon a közönségszavazással kapcsolatos bejegyzés alatt mindenki, aki szavaz a versenyen, részt vehet egy nyereményjátékon is. A résztvevők között  2 belépőjegyet sorsolnak ki Mariza, fado szupersztár koncertjére, mely a Veszprém Festen, július 13-án lesz.

Kapcsolódó cikkek