Jön a II. Libegők Éjszakája

Forrás: turizmus.com

 2019. július 09. 14:30

Július 20-án ismét megrendezik a Libegők Éjszakáját. A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter szervezésében idén már 6 helyen lehet majd libegőzni éjszakába nyúlóan.

A jelenleg ismert programok az alábbiak:

1. Zugligeti Libegő – Budapest

A BKV hivatalos híreiben olvashatjuk, hogy a Zugligeti Libegő esti nyitva tartása 19:00 és 1:00 között alakul majd az esemény napján. Jegyeket korlátozott számban kizárólag elővételben lehet vásárolni július 3-tól a libegő völgyállomásán nyitvatartási időben.

2. Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely

A Zemplén Kalandparkban reggel 9:00-tól meghosszabbított nyitva tartással egészen 24:00-ig lehet majd libegőzni. Jegyelővétel nem szükséges, csak érkezni kell a helyszínre. Retúr jegyet egészen 23:00-ig lehet majd vásárolni.

3. Kaland Hegy – Eplény

Eplényben a 4 üléses felvonó reggel 9:00-tól lesz látogatható meghosszabbított nyitva tartással egészen 24:00-ig. Elővétel, foglalás nem szükséges, a helyszínen lehet majd megvásárolni a jegyeket. A libegőzés mellett ingyenes játékokkal várják az üzemeltetők a családokat, mint például trambulin, ugrálóvár, mászófal, és büfé is nyitva lesz a helyszínen.

Eplényben reggel 9-től éjfélig lehet libegőzni július 20-án

Fotó:  Eplényi Libegő Facebook-oldala

4. Sípark – Mátraszentistván

Mátraszentistvánban július 20-án nem csak esti programmal készülnek a szervezők. Kicsiket és nagyokat is egyaránt várja az állatsimogató, ahol minipóni, törpeszamár, racka kicsinyek, törpekecske kicsinyek, nyuszi, csirke, kacsa, liba közelében lehetünk majd. Használható lesz a „summertubing" és a varázsszőnyeg is nyitva tartási időben.

A Panorámalift délelőtt 11:00-tól egészen 21:00-ig lesz majd nyitva, valamint a Hóhatár hütte is várja a vendégeket.

A programhoz csatlakozott még a Mátra Libegő – Sástó és a Libegőpark – Lillafüred is, ezek programjait a szervezők nemsokára közzéteszik.

Folyamatos frissülő információk itt érhetők el.