Jön a Turizmus Café! – szakmai talkshow személyesen

Forrás: turizmus.com

 2020. december 09. 18:41

A Turizmus Café nem kávéház, nem előadás, nem prezentáció, hanem egy személyes, könnyed beszélgetés – szakmabeliekkel szakmabelieknek. Egy turisztikai talkshow, amelyet legújabb termékeként jövő héten indít útjára kiadónk, a Turizmus Kft.

Egy olyan rendhagyó beszélgetés-sorozatot álmodtunk meg, ahol a beszélgetőpartnerek a szakma széles körben ismert vagy éppen kevésbé ismert, de a saját területük nagyon is meghatározó szereplői. A Turizmus Café sajátossága, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük, szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk majd. Nemcsak egyéni vendégeink lesznek, hanem párokat is meghívunk: férj-feleség, apa-fia, anya-lánya , testvérek, akik mindketten a turizmus-vendéglátás ágazatban dolgoznak. A Turizmus Café-ban így olyan témák is szóba kerülhetnek, amelyek a családi asztalnál vagy egy baráti beszélgetés során, egy kávé mellett jönnek elő.

A talkshow-t kezdetben online formában követhetik az érdeklődők, majd – reményeink szerint – áprilistól már élő rendezvényként folytatódik, amit streamelni is fogunk.


Minden adás 3 témára épül fel:

  • a hónap szakembere(i)
  • a hónap híre
  • kulisszatitkok

 

Az összes beszélgetés felkerül a turizmus.com-on létrehozott Turizmus Café aloldalra, ahol később is visszanézhetők lesznek.

Havonta egy alkalommal, minden hónap 3. szerda reggelén várjuk majd az érdeklődőket, kezdetben tehát a képernyő elé, majd személyesen is.

Az első adás december 16-án reggel debütál a turizmus.com Facebook-oldalán. A talkshow-t szerdán 9 órától sugározzuk a Puskás Arenából.

Az első vendégeink kiléte egyelőre legyen meglepetés!

Találkozzunk jövő szerdán 9 órakor virtuálisan!

A Turizmus Kft. csapata