Jön az Orczy Summer Chill – 44 estén át

Forrás: turizmus.com

 2022. június 07. 18:03

Június 9-én egész nyáron átívelő ingyenes programsorozat indul a vadregényes Orczy-parkban, ahol minden korosztályt szívesen várnak, aszerint, hogy melyik nap találják meg a kedvenc zenei műfajt, a favorit filmet.

Az Orczy Summer Chill 44 estén át szórakoztatja mindazokat, akik a szokásos esti beszélgetés-koccintás mellé remek zenét, jó filmeket, mesés helyszínt képzelnek el. Jazz, pop, soul, funk, folk és komolyzene is szól majd a kertben, csütörtökönként pedig magyar sikerfilmeket nézhetünk, kényelmes nyugágyakban, piknik párnákon, pattogatott kukoricával a kézben – írja a welovebudapest.com.

A program szerint a csütörtök a filmeké és a kertmozié, ahol igazi kultfilmek váltják egymást.

Láthatjuk az 1934-es Meseautót, a Csinibabát, a Megáll az időt, de lesz a Kopaszkutya, a Szeleburdi család, a Sose halunk meg és a Szerelem első végig is. Valódi csemegeként pedig a Régi idők fociját és A tanút is vetítik majd.

Egy korábbi Orczy Summer Chill közönsége a hangulatos józsefvárosi Orczy-kertben

Fotó: facebook.com/orczysummerchill

A pénteki napok a popkoncerteké: Pély Barna Band, Horányi Youli és zenekara, Oláh Ibolya, a Sansz, Magidom, a Roy és Ádám trió, Dé, Kozma Orsi Quartet, Kiss Attila Band feat. Urbán Orsi, Tóth Vera Quartet és Áron András „Apey” lép fel.

Szombaton a jazz, a blues, a soul és egyéb izgalmas műfajok előadói érkeznek: többek közt a Varga Tivadar Trió és Szulák Andrea, Elsa Valle, a Budapest Ragtime Band, a Mörk Duó, a Barabás Lőrinc Quartet, a Hét Hat Club is.

A vasárnap a folk és a klasszikus műfajok jegyében telik: ott lesz a Capriccio vonósnégyes és Götz Nándor, a Leggiero Szaxofon Quartet, a Honvéd Férfikar, a Napfonat, Szirtes Edina Mókus, Kalmus Felicián, a Sárik Péter Trió, a Pandóra Projekt is.

A koncertek 20:00-kor és 20:30-kor kezdődnek, míg a filmek 20:45-kor.

Részletes program ITT.