Jónak értékelik a budapesti taxiszolgáltatást

Forrás: turizmus.com

 2019. december 17. 12:37

TripAdvisor-értékelésekre támaszkodva elkészítették az európai fővárosok taxiszolgáltatásainak ranglistáját. Az első helyen Athén áll, Budapest a negyedik helyen végzett.

„Egy városi kirándulásban meghatározó szerepe van a közlekedésnek, többek között a taxiszolgáltatásnak is” – érvel a Taxi2Airport.com, amely a TripAdvisor-értékelésekre támaszkodva készítette el a legjobb személyfuvarozó szolgáltatást nyújtó fővárosok listáját.

Athén került az első helyre, a maximális 5-ből 4,88 pontot kapott. A második Zágráb lett (4,5 pontos átlaggal), a harmadik Bern (4,48), a negyedik pedig Budapest (4,41).

A lista továbbbi helyezettjei sorrendben Prága, Szófia,  Róma, Madrid, London. A középmezőnyben van Párizs, Lisszabon, Amszterdam és Bukarest.

Budapest meglepően jó helyezést ért el a ranglistán

Fotó: Pixabay

Érdekes módon a sereghajtók közé tartozik Bécs, Stockholm, Oslo, az utolsó helyre pedig Koppenhága került, amit átlagban mindössze 2,72 pontra értékeltek. A dán fővárosban Oslóhoz hasonlóan nagyon népszerű a biciklizés, talán ez lehet az oka a két főváros rossz eredményének.

Kapcsolódó cikkek

A zöld az új sárga

2019. december 10.