Júliusban újra megrendezik a Strandok Éjszakáját

Forrás: turizmus.com

 2022. június 21. 18:17

A Magyar Fürdőszövetség 13. alkalommal hirdeti meg a Strandok Éjszakája rendezvényét, melyet idén július 30-án, szombaton tartanak majd. Várják tagjaik és további partnerek csatlakozását is az eseményhez.

A fürdők szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Minden fürdő igazodhat saját, már kialakult nyitvatartási rendjéhez.

A csatlakozó fürdők listáját folyamatosan frissítik a Magyar Fürdőszövetség honlapján,  ahol a részt vevő helyszínek részletes programja is megtalálható.

A programhoz történő csatlakozás a Magyar Fürdőszövetség tagjai részére díjmentes, nekik mindössze a szándéknyilatkozatot kell visszaküldeniük az info@furdoszovetseg.hu e-mail címre.

szechenyi_123rf

A fürdők szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt

Fotó: ivantagan/123rf.com

A Magyar Fürdőszövetség örömmel veszi azon partnerek csatlakozását is, akik nem a Szövetség tagjai, de szívesen részt vesznek ebben a programban. Tagviszonnyal nem rendelkező létesítmények a szándéknyilatkozat kitöltésével, visszaküldésével, ezt követően 30.000 Ft részvételi díj megfizetésével kapcsolódhatnak ehhez az országos eseményhez.

A jelentkezések visszaküldési határideje: Július 15.