Kajla megérkezett a Diósgyőri várba

Forrás: turizmus.com

 2019. július 19. 12:02

A királynék vára is csatlakozott azokhoz a magyarországi nevezetességekhez, ahol Kajla útlevelükre kedvezményeket kapnak a gyerekek.

A Kajla útlevelet felmutató alsó tagozatos diákok 2019. augusztus 31-ig 20%-os kedvezménnyel tudnak üdítőt vásárolni a vár Borozójában. Szeptember 1-jétől december 31-ig pedig az ajándékboltban kapható, Diósgyőri vár című kiadvány árából jár 20% kedvezmény. A Kajla pecséteket a vár pénztára mellett található információs pultban kapják meg a gyerekek – tájékoztatott közleményében a Diósgyőri vár.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kampánya keretében az alsó tagozatos gyerekek idén nyáron Kajlát, a csatangoló vizslakölyköt keresve fedezhetik fel az ország turisztikai látványosságait. A Kajla útleveleket minden érintett kisdiák számára eljuttatták a tanév végén. Ebbe a füzetbe gyűjthetik a gyerekek a turisztikai célpontok pecsétjeit. Az akciót a MÁV is támogatja, júliusban a Kajla útlevéllel rendelkező diákok ingyen utazhatnak a vasúttársaság belföldi járatain.

A gyerekek Miskolcra is ingyen közlekedhetnek a MÁV járatain júliusban

Fotó: kajla.hu

A Diósgyőri vár az osztálykirándulások és családi kiruccanások kedvelt helyszíne, ahol egész évben gyermekbarát programokkal, állandó szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várják a legkisebbeket – írják a közleményben.