Kalandpark helyett dinoszaurusz túra

Forrás: turizmus.com

 2018. február 14. 15:21

Egy újabb amerikai vállalkozó igyekszik üzletet csinálni a Spielberg által naggyá tett dinókból.

Steven Spielberg hatalmas kasszasikert arató Jurassic filmjei ráéreztek az amerikaiak szűnni nem akaró csodálatára eme hatalmas testű őslények iránt. Ezt nemcsak a szuvenír-, játék- és pólóárusok lovagolták meg, de azóta számos helyen létesítettek dinóparkokat. Most ennek leginkább valósághű változatát építi fel egy amerikai vállalkozó.

Ezek a dinoszauruszok üldözni fogják a sikoltozni vágyó turistákat, pontosabban ezt teszik majd az állatok többdimenziós robotváltozatai. A 12 méter magas és nagyon élethű állatok készen állnak majd minden „szörnyűségre”, és valósággá változtatják Spielberg több részes fantáziafilmjét.

A Jurassic Park ihlette

Fotó: turizmus.com

Készen állsz a Jurassic World turnéra? – kérdezik majd gyerekektől és felnőttektől egyaránt a pénztáraknál. Egy amerikai szórakoztató cég, a Feld Entertainment döntött úgy, hogy létrehozza az Isla Nublar nevű, a valóságban nem létező szigetet, ahol a filmes kalandok annak idején zajlottak.

Az "élő" dinoszauruszok lelke persze a kompjuter, de a lényeg, hogy az élmény ötvözi majd a kalandparkokat és a túlélő túrákat - idézi Kenneth Feldet,  az egyik svéd turisztikai online magazin.

A filmsorozat sem ér véget, az ötödik folytatás nyáron lesz a mozikban, a címe: Jurassic World: Fallen Kingdom. Mindez kiváló reklámnak ígérkezik az egy év múlva induló dinótúrák számára.

Kapcsolódó cikkek