Kanadában hódítottak a magyar termékek

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2016. április 19. 18:51

Nagy érdeklődés fogadta a magyar termékeket a SIAL Canada nemzetközi élelmiszeripari kiállításon. A Montrealban megrendezett eseményen hat magyar kiállító jelent meg kiváló minőségű árucikkeivel.

A kiállításon részt vett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Lipcsey György, a Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese.

A SIAL Canada az ország legnagyobb élelmiszeripari seregszemléje, amely idén Kanada gasztronómiai fővárosába, Montréalba tért vissza és otthonául a lenyűgöző Palais des Congrès de Montréal szolgált. Az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága idén első ízben vett részt a kiállításon 56 négyzetméteres standdal és 6 kiállítóval. Az érdeklődök a magyar borkiválóságokkal is megismerkedhettek.

A SIAL Canadát az élelmiszer-kiskereskedelem és a szolgáltató szektor kiállításával, az SET Canadával (Salon National des Équipements et Technologies en Alimentation) együtt rendezték meg. A két rendezvény kiváló alkalmat teremtett a kiaknázatlan lehetőségeket rejtő, hatalmas észak-amerikai piac feltérképezésére – írja a Magyar Turizmus Zrt. közleményében.