Egész nyáron zenés estékkel vár a Kányaváry Borbirtok

Forrás: turizmus.com

 2024. június 13. 14:51

A Kányaváry Borbirtok idén nyáron is izgalmas zenei programokkal várja a bor és a zene szerelmeseit. A festői panorámával rendelkező, zalaszabari birtok különleges koncertek helyszíne lesz, ahol a látogatók egyszerre élvezhetik a kiváló borokat és a meseszép panorámát.

A nyári programsorozatot a Groovehouse zenekar indítja június 21-én. Az együttes a 2000-es évek egyik meghatározó formációja, akik lendületes slágereikkel teszik felejthetetlenné az estét. Július 19-én Szandi folytatja az eseménysorozatot, aki legismertebb dalaival lép színpadra, így a közönség minden tagja nagy valószínűséggel vele együtt énekel majd.

Paulina, az ifjú énekesnő is ellátogat a Kányaváry Borbirtokra augusztus 23-án, aki energikus és lendületes dalaival pezsdíti fel a hangulatot a birtokon. Rakonczai Imre nem először lép fel a Kányaváry Borbirtok színpadán. Minden évben hatalmas sikernek örvend és remek hangulatot teremt, így szinte állandó résztvevője a nyári programsorozatoknak. Idén szeptember 27-én láthatja majd őt a közönség.

Rakonczai Imre idén is fellép a Kányaváry Borbirtok színpadán

Fotó: Kányaváry Borbirtok

A Kányaváry Borbirtok idén hatodik alkalommal rendezi meg a térség egyik legkiemelkedőbb könnyűzenei- és gasztronómiai fesztiválját, az idén kétnapos Bor.Zene.Zalát augusztus 2-án és 3-án. A fesztivál létrejöttének célja a Zalai borvidék, és a térség remek tételeinek népszerűsítése volt.Az öt zalai borászat eszmei összefogásával létrejött Bor.Zene.Zala rendezvényen az egész napos programokat, koncerteket festői, kis-balatoni panoráma mellett élvezhetik a vendégek. Az esemény Presser Gábor és a Csík Zenekar koncertjével indul, őket a Follow the Flow követi, a szombati napon pedig a fesztivál headlinere, az idén 20 éves Halott Pénz zenekar lép fel.

A kétnapos Bor.Zene.Zalát idén augusztus 2-án és 3-án rendezik meg

Fotó: Kányaváry Borbirtok

Részletes információk a programokról a Kányavári Birtok oldalán érhetők el.