Karácsonyi nyitva tartás a Bazilikánál

Forrás: turizmus.com

 2015. december 22. 14:53

Karácsony viliáján, december 24-én 14 órakor zárnak be az árusítóhelyek, a street food árusok, illetve a korcsolyapálya az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozaton.

Ugyanakkor december 25-26-án néhány gasztrokiállító nyitva tart, hogy a Budapesten karácsonyozó külföldiek vendéglátását biztosítsák.  December 27-én lesz ismét teljes nyitva tartás a téren, s sötétedés után (16.30 és 22 óra között fél óránként) ismét gyönyörködhetnek a Bazilika monumentális homlokzatának fényfestésében is.

A téli szünetben is érdemes a gyerekekkel kilátogatni a térre, ahol továbbra is várja őket az ingyenesen használható 200 m2-es korcsolyapálya, a helyszínen korcsolyát is ingyen tudnak bérelni. Szilveszterkor a legnagyobb slágerek zenéjére búcsúztathatják az idei esztendőt és köszönthetik fergeteges hangulatban az új évet. Január elsején pedig az újévi hagyományokat követve rendhagyó Lencse Nappal várják a látogatókat a Bazilikánál, ahol a különféle receptek szerint elkészített szerencsehozó étel minden gasztrokiállítónál és street food árusnál kapható lesz.