Karácsonyra átadják a mórahalmi fürdő új fogadóépületét

Forrás: turizmus.com

 2017. december 15. 09:52

Mórahalmon december 22-én átadják a Szent Erzsébet Gyógyfürdő teljesen megújult főépületét, amely ünnepi fénybe öltöztetve hívogatja vendégeit az ünnepek alatt hosszabbított nyitva tartással.

A mórahalmi fürdő egyik legjelentősebb látogatóbarát fejlesztése tavasszal vette kezdetét. A FERROÉP ZRT. kivitelezésében megvalósuló beruházás az eredeti határidő szerint karácsonyra el is készül.

Ilyen lesz az új fogadóépület

A fejlesztés során újjászületett az egész fürdő, lehetővé téve a fürdővendégek fogadási feltételeinek javítását és elősegítve a pénztárak illetve beléptető kapuk kapacitásnövelését.

Az új fogadócsarnokban leegyszerűsödik a beléptetés, bővül az öltözőkabinok és a ruhatárak száma, valamint a háttériroda helyiségek mellett helyet kap egy büfé és egy üvegetetős belső díszkert is.

A hi-tech üvegszerkezetű építészeti megoldásnak köszönhetően az új szerkezet mögött megmaradt a fürdő logójában is szereplő torony karaktere, emellett egy nagyon világos, átlátható és impozáns teret alakítottak ki a vendégek fogadására.

Az ünnepélyes átadásra december 22-én, 16 óra 30 perckor kerül sor a Mórahalmi Városkarácsony programsorozatának részeként.

A megnyitón forró teával és forralt borral várják a vendégeket, akik az átadási ünnepséget követően este tíz óráig ingyenesen fürdőzhetnek, valamint ünnepélyesen felkapcsolják a fürdő új díszvilágítását is.

További jó hír a fürdő törzsvendégeinek, hogy a létesítmény idén egyetlen napra sem zár be, sőt december 21-től január 13-ig hosszabbított nyitva tartással egészen este tíz óráig nyitva tart.

Kapcsolódó cikkek

Ráadás Napok Mórahalmon

2017. december 05.