Kastélyszállodák nyitott hétvégéje

Forrás: turizmus.com

 2016. április 14. 17:16

Ezen a hétvégén bárki betérhet látogatóként a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége tagszállodáiba ingyenes házbemutatóra, aki pedig meg is száll a történelmi falak között, plusz egy éjszakát ajándékba kap.

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége szervezésében április 15–17. között kitárják kapuikat a kastélyszállodák. A nyitott hétvégével céljuk, hogy széles körben megismertessék a látogatókkal, milyen kincseket rejtenek eme különleges szálláshelyek. Erre az alkalomra a szövetség tagjai speciális akcióval készülnek. Naponta két alkalommal ingyenes házbemutatót tartanak, s a látogatókat welcome drinkkel várják. Ezenkívül mindenki vendég lehet egy éjszakára: amennyiben április 15-re foglal szállást valamelyik kastélyban, a következő éjszakát ajándékba kapja.

Több helyszínen alkalmi kastélymenüt és éttermi kedvezményt is kínálnak. Opcionálisan kulturális, gyermek-, kézműves- és gasztoprogramok is lesznek a kastélyokban a rendezvény ideje alatt. Az akcióba részt vevő szálláshelyek listája elérhető itt.