Kedvezményekkel ünnepli a főváros az az ÉnBudapestem app születésnapját

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 09:32

Május 1-jén ünnepelte az ÉnBudapestem applikációja az első születésnapját. Egy év alatt 43 ezer regisztrált felhasználója lett az alkalmazásnak, akik az appal kedvezményesen mehetnek kulturális intézményekbe, éttermekbe és fürdőkbe.

A legnépszerűbb beváltási pont a fővárosi fürdők tagintézményei lettek, ahová a felhasználók 20% kedvezménnyel válthatnak belépőt az app felmutatásával. Fővárosi színházba és moziba is megéri menni, hiszen az ÉnBudapestemmel előbbibe 10%-kal, utóbbiba 20%-kal olcsóbban vásárolhatunk jegyet - közölte a Budapest Brand.

Az ÉnBudapestem app tavaly május 1-jén debütált

Fotó: Budapest Brand

Emellett gasztronómiai élményeket is kínál az ÉnBudapestem applikáció és 20% kedvezménnyel válthatunk jegyet több múzeumba is: többek között a Budapesti Történeti Múzeum, a Travelling Galaxy különleges Star Wars kiállítása és a Mai Manó Ház is kedvezményesen látogatható.

Az ÉnBudapestem applikációval a Helló Európa Fesztiválon is kedvezményesen vásárolhatnak a vendégek. A május 1-től 5-ig tartó városi fesztiválon a regisztrált felhasználók 10% kedvezménnyel vásárolhatnak egy-egy alkalommal a kitelepült ízműves standoknál olyan finomságokat, mint a lángos vagy a kürtőskalács.