Kedvezményes strandbelépővel nyit újra a sárvári fürdő

Forrás: turizmus.com

 2020. május 20. 12:16

Június 12-étől újra fogad vendégeket a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. A szabadtéri gyógyvizes medencéket, a csúszdákat, az egyes kültéri vízi élményelemeket is újra üzembe helyezik.

Mivel csökkentett a szolgáltatás kínálata, a létesítmény vezetősége úgy határozott, hogy kedvezményes fürdőbelépőt kínálnak a vendégeknek.

A vendégek kedvenc gyógyvizes medencéje a nyáron biztosan nem lesz átjárható a belső egységgel. Ám ez nem azt jelenti, hogy a gyógyfürdőzésről le kell mondani. A külső részt ugyanis egy úgynevezett zsilipeléssel leválasztják a fedett szárnyról. Így oldja meg a fürdő, hogy a termálvizes lazításra, a gyógyfürdőzésre továbbra is legyen lehetősége a Sárvárra érkezőknek – tájékoztatta szerkesztőségünket Haller Ferenc, a Sárvári Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A TDM ügyvezetője kiemelte, hogy az érintett gyógyvizes medence egy árnyékoló tetővel ellátott egysége a strandnak. Így Sárváron annak ellenére lehet majd borúsabb időben is fürdőzni, hogy a belső egység a korlátozás miatt zárva tart.

A sárvári strandon természetesen az élménymedencék, a csúszdák és a pancsolók teljes kapacitással üzemelnek majd.

Június 12-étől újra fogad vendégeket a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Fotó: Sárvári Tourist és TDM Nonprofit Kft.

 

Nyílnak az egyéb attrakciók is Sárváron

Az ügyvezető közlése szerint a helyi wellness-szállodák is hamarosan nyitnak. A fürdővel közvetlenül átjárható Park Inn Sárvár Resort & Spa ugyan eddig is fogadott vendégeket, de a fürdő újranyitását követően nagyobb kapacitással működik majd. Hasonló a helyzet a wellnessfürdő saját szállodájával is. Ott is a strandnyitás időpontjától várnak vendégeket.

A saját medencékkel rendelkező, a sárvári arborétum közvetlen szomszédságában lévő Thermal Sárvár Health Spa Hotelben például már május 29-étől, a pünkösdi hétvégére is fogadnak vendégeket.

Az igazi nyári szezon beindulása előtt nyit a Spirit Hotel is, ahol a tervek szerint június 26-ától fogadnak vendégeket.

Sorra nyitnak az éttermek, továbbá a városon belüli attrakciók, látványosságok is. A kalandpark május 30-ától fogad vendégeket, az arborétum jelenleg is látogatható, a Nádasdy-vár pedig egyelőre csupán kívülről járható körbe. A Tourinform-iroda szolgáltatásai is újra elérhetőek, köztük a népszerű hagyományos és elektromos kerékpárbérlési lehetőség is.