Kerékpáros térkép a Balatonról

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 14. 13:26

Az ország egyik legnépszerűbb kerékpáros úti céljáról, a Balatonról jelentetett meg kerékpáros térképet a Cartographia Kft.

A kiadvány a kiadó Aktív térkép sorozatának legújabb tagja.

A Balaton I. Keleti rész című térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől keletre eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra. A második rész megjelenése, ami az ettől nyugatra eső területet fogja ábrázolni, 2018 tavaszára várható.

A térkép 12, különböző nehézségű kerékpártúrát és egy gyalogtúrát is javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve, a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, útvonal ismertetővel szerepelnek.

A térkép különlegessége, hogy a hátoldaláról QR-kódokon keresztül elérhető digitális tartalmak kiegészítik a papírtérképet olyan fontos információkkal, amelyek nem férnének rá, de mégis elengedhetetlen részei az utazás megtervezésének.

Így aki a térképet kézbe veszi, megkapja hozzá a Balatoni Bringakörút részletes leírását rengeteg tippel, látnivalókkal, képekkel.

Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben is használható, nem kell félni attól, hogy elázik.