Két hónapra bezárt Siklóson a fürdő és a szálloda

Forrás: turizmus.com

 2023. január 11. 15:46

Általános karbantartási és nagytakarítási munkálatok elvégzése miatt két hónapra bezárt a Siklósi Termálfürdő és a Hotel Castello is. A létesítmények március 10-től nyitnak újra.

Az eddigi években is megszokott nagytakarítási, karbantartási munkálatokat végzik el a Siklósi Thermal Kft. által üzemeltetett Thermal Spa Siklós fürdőkomplexumban és a négycsillagos szállodában, a Hotel Castellóban. Ezek a munkálatok a korábbi években 4-5 napot vettek igénybe, most két hónapig tartanak zárva a létesítmények, ez pedig nyilvánvalóan nem független a magas energiaáraktól – mondta el Dragoslav Zoric igazgató a Bama.hu megyei hírportálnak.

"Fontosnak tartjuk, hogy az átmeneti bezárás mellett dolgozóink megtartását tervezzük, segítségükkel elvégezzük a hotelben és a fürdőben a szokásos éves karbantartási és nagytakarítási feladatokat, előre megtervezett rend szerint. Ezzel egyben biztosítani tudjuk, hogy újranyitáskor, újult erővel várjuk kedves vendégeinket" – olvasható a Thermal Spa Siklós honlapján.

Március 9-ig zárva tart a siklósi fürdő és a szálloda

Fotó: Facebook / Hotel Castello & Thermal Spa, Siklós

A szállóvendégeket, akiknek ezen időszakban volt foglalásuk, arra kérik, vegyék fel a kapcsolatot a hotel munkatársaival a foglalásaik áthelyezése vagy lemondása miatt.