Indul a Tokaj Fesztiválkatlan új évada

Forrás: turizmus.com

 2018. május 22. 14:00

Hamarosan megkezdi negyedik teljes szezonját az ország egyik legnagyobb szabadtéri színpada, a Tokaj Fesztiválkatlan.

Idén már három játszóhelyen, a Fesztiválkatlan Nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede Színházban kínálnak különleges és izgalmas programokat. Szeptember elejéig a legváltozatosabb műfajú előadásokkal, többek között musical, tánc és színházi előadásokkal, klasszikus és pop koncertekkel, humorestekkel várják a nézőket.

Az évadot Vastag Csaba Kiszenekaros dupla koncertje nyitja május 25-én és 26-án a Teátrumban. Másnap pedig, Gyermeknapon ingyenes programokkal várják a kicsiket és nagyokat, ahol lesz koncert, ugrálóvár, arcfestés, vetélkedő és több színes program. Június 6-án Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter szereplésével láthatják az És Rómeó és Júlia… című színdarabot. A hónap végén Eszenyi Enikő „A gyönyörben NINCS középút”című különleges egyszemélyes darabjában beszél és énekel. Augusztus elején a Szép jó estét, Mr. Green! című komédiában Székhelyi József és Pál Tamás bemutatja egy mogorva özvegyember és egy dinamikus, fiatal irodista találkozását a Teátrumban.

Eszenyi Enikő egyszemélyes darabjában beszél és énekel

Fotó: turizmus.com

A zenés, táncos előadás szerelmesei újra a Katlan színpadán köszönthetik az ExperiDance táncegyüttest. A koncertek sorában a legkülönfélébb műfajok jeles képviselői mutatkoznak be. Az operettvilág hazai csillagai készülnek örökzöld dallamokkal. A Budapest Jazz Orchestra 20. jubileumi évadának ünnepi koncertsorozatát a Zempléni Fesztivál keretében, augusztus 11-én a Katlanban kezdi meg. A humor nagyágyúi ismét kezelésbe veszik a rekeszizmokat, és idén a Fesztiválkatlan három alkalommal is a nyár legnagyobb házibulijává alakul át. A Fesztiválkatlan idei programját Bródy János koncertje zárja szeptember 1-jén.