Bámulatos kilátóterasz nyílt Dubaj Pálma-szigetén

Forrás: turizmus.com

 2021. április 15. 10:26

A 360 fokos panorámát kínáló View kilátóteraszról a látogatók megcsodálhatják az Arab-öböl látványát, a dubaji látképet és magát az ikonikus Pálma-szigetet.

A Nakheel fejlesztővállalat bejelentette, hogy a Pálma-szigeten található View kilátóterasz április 7-én megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A teraszra megváltott jeggyel a látogatók nemcsak a körpanorámát élvezhetik, de egy interaktív utazás során megismerhetik a Pálma-sziget húsz éve indult történetét is.

view_palmasziget

A 360 fokos kilátóterasz a Pálma-torony 52. szintjén található

Fotó: Dubai DTCM

A Viewnak helyet adó Pálma-torony már 95 százalékban elkészült, a teljes épület idén októberre készen áll a nyitásra. A kilátóterasz a Nakheel Mallból közvetlenül is megközelíthető, bejáratként a Pálma-torony második emelete szolgál a látogatók számára. Ez otthont ad a Starbucks Cafénak, a View Pálma-szigetet bemutató kiállításának, egy interaktív akváriumalagútnak és egy ajándékboltnak is.

A torony 240 méterrel magasodik a Pálma-sziget fölé. A kilátóterasz az 52. szinten található, bámulatos látvánnyal az Arab-öbölre, a dubaji látképre, és magára a szigetre.

A jegyárak a belépési kategóriák szerint változnak, felnőtteknek 100 dirhamtól (kb. 8200 Ft) elérhetőek, míg a fiatalabb látogatók már 69 dirhamtól (kb. 5700 Ft) beléphetnek. A kilátóterasz vasárnaptól szerdáig  10-től 23-ig, csütörtöktől szombatig 10-től egészen éjfélig látogatható.

Kilátás a városra

Fotó: Dubai DTCM