Kiss László lett a Jövő Építők TDM új elnöke

Forrás: www.oroscafe.hu

 2015. június 04. 16:45

2015. május 27-én tartott közgyűlésén a Jövő Építők TDM egyesülete az eddigi alelnököt, Kiss Lászlót választotta meg vezetőnek.

Az új elnök új programmal készül, jönnek a nyári fesztiválok és tovább erősítik az online megjelenést is. Tavaly 5,9 százalékkal nőtt Orosházán a vendégszám, 4,7 százalékkal a vendégéjszakák száma és 67 százalékkal többen látogatják a város turisztikai oldalait, mint egy évvel korábban.

A 4 főt foglalkoztató TDM szervezet üzemelteti a főtéri Tourinform Irodát és az orosházi termékboltot, emellett weblapokat, közösségi oldalakat is működtetnek. Az egyik legnagyobb a város turisztikai oldala, a www.gyoparosfurdo.hu, aminek napi ezer fő felett van a látogatói száma.
Az idén mindenki számára ingyenes lesz a Sör-Virsli Fesztivál, melyet július 17-18-án rendeznek meg új helyszínen, Orosháza Főterén. A fesztivál utáni napon, két helyszínen is további színes programok várják a közönséget. Az Európai Kenyérünnep rendezvénysorozat is 3 napon keresztül várja a vendégeket az augusztus 20-i hétvégén.