Kívánjon hármat!

Forrás: turizmus.com

 2016. február 22. 16:01

Gondolkodott már azon, mit kívánna, ha a jó tündér teljesítené három kívánságát? Számtalanszor eljátszottunk már ezzel az elképzeléssel.

Jó tündérrel ugyan nem szolgálhatunk, de a Pannónia fedélzetén egyből teljesülhet mindhárom kívánsága, amennyiben minőségi környezetre, kifogástalan ízekre és gyönyörű kilátásra vágyik.

Gasztrotúra? Sétahajózás? Nosztalgikus környezet? Mindezt megkapja a Pannóniától! 
Nem feltétlenül kell vidékre utaznunk, ha vidéki ízekre vágyunk. Az ellenállhatatlan fogásokról, valamint a páratlan vendégszeretetről híres SVÉT azaz a Stílusos Vidéki Éttermiségek célkitűzése, hogy összefogja a vidéki éttermeket, és a fővároshoz is eljuttassa azt a színes ételkínálatot, amely náluk jellemző. Minden hónapban más és más ízek kerülnek terítékre, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló menüt.


Valamennyien ismerjük és szeretjük Budapest főbb látványosságait. Az Országház vagy a Budavári palota képe szemünk előtt elevenedik meg, ahogy kimondjuk neveiket. Ha a fővárosban élünk nap mint nap ellátogathatunk hozzájuk, ha pedig vidékről vesszük célba Budapestet, nem lenne érdemes kihagyni, hogy megcsodálhassuk őket. Mégis ad egyfajta pluszt, ha nem csak a szárazföldről, de a vízen ringatózva is átéljük fantasztikus látványukat. A sétahajózással egybekötött vacsora új köntösben mutatja be nevezetességeinket. A hajóra érkezve találkozik a páratlan elegancia a múlt század stílusával. A vintage belső tér gondoskodik a régi idők hangulatáról. Ilyen egyedülálló környezetben nem mindennapi estét tölthet el.

Foglaljon asztalt, és ismerje meg a Pannónia élményt, miközben belefeledkezik a Duna tükrében visszacsillanó fényekbe. Részletek a www.pannoniahajo.hu honlapon! (x)