Költők a medencében, líra a szaunában

Forrás: turizmus.com

 2017. március 23. 14:52

Április 11-én, a Költészet napján, az idén 5 éves Kumánia Gyógyfürdőben költészet napi programokkal várják azokat, akik nemcsak a testüket, hanem lelküket is szeretnék melengetni.

A kisújszállási fürdőkomplexumban április 11-én 15 órától Jámbor József, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház színművésze a medencetérben, majd a szaunában várja a versek kedvelőit. 16 órakor különleges, költészet napi szaunaprogram kezdődik a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilágában.

A különleges előadás mellett izgalmas helyszíneken tűnnek fel magyar költők alkotásai – elsősorban a Kisújszálláshoz kötődő Csukás István és Arany János tollából.

Kumánia Gyógyfürdő

Fotó: termalfurdo.hu

 

A Kumánia Debrecenben is kiállít

A budapesti Utazás kiállítás után a március 24-26. között Debrecenben megrendezésre kerülő Utazás Vásáron is megjelenik a kisújszállási gyógykomplexum. A 3* superior Hotelstars minősítésű gyógyszállodát, gyógy- és strandfürdőt, gyógyászatot, valamint kempinget is magába foglaló Kumánia tavaszi és nyári csomagajánlatokkal (Anya-lánya csomag, Kunországi nyaralás, Bográcsfesztivál) és nyereményjátékkal – a Termál-Egészségipari Klaszter Egyesület tagjaként és standján – várja az érdeklődőket a Nagyerdei Stadion rendezvénytermében.

 

Kapcsolódó cikkek

Egyéves a Kumánia

2013. április 29.