Kommunikálni, de hogyan?

 2014. június 11. 14:35

Bármilyen vállalkozásba fogunk, vagy akármilyen beosztásban dolgozunk, kommunikálnunk kell. Így tartjuk a kapcsolatot a munkatársainkkal, a partnereinkkel, és - egyre több alkalommal - a médiával. Az üzleti, munkahelyi siker egyik legfontosabb feltétele az ötletes és eredményes kommunikáció.

Az esetek egy részében jó megoldás lehet, hogy az ilyen ügyekben a szakirányú ismeretekkel rendelkező PR-os jár el, de a szervezet érdekei sok esetben azt diktálhatják, hogy a nem kommunikációs munkakörben dolgozó közép- vagy felsővezetők is megszólaljanak. Egyre többször fordul elő, hogy az adott cég hitelességének megőrzéséhez szükség van ezen szakemberek megnyilvánulásaira is. A Menedzserképző Központ által, 2014. június 19-re (csütörtök), Budapestre szervezett workshopra a kommunikáció területén dolgozó munkatársak mellett, a további menedzsereket, és cégvezetőket várják.

 

Tematika:


■ Az írásos üzleti kommunikáció buktatói – kötelező elemek; hogyan lehet elkerülni azt, hogy a személyes e-mailünk - akár megnyitás nélkül - a címzett szemetesében végezze?
■ Közösségi oldalakon történő üzleti kommunikáció (LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+) - megjelenés (írott anyagok, fényképek), illetve a számunkra fontos partnerek, folyamatok figyelése.
■ Megjelenés a sajtóban - hírek „gyártása", sajtótájékoztató, írott és szóbeli nyilatkozat. Mennyire nagy a hírverseny, és hogyan lehet elérni egy újságíró vagy egy szerkesztőség ingerküszöbét?
■ Kríziskommunikáció - házon belül és kívül. Mit csináljunk, ha megtörtént a baj: bújjunk el, vagy álljunk ki a nyilvánosság elé?
■ A legfontosabb jogi tudnivalók. Tisztában van Ön azokkal a jogokkal, amelyek nyilatkozóként megilletik, illetve ismeri a legfrissebb törvényi változásokat?
■ Példák és gyakorlatok

 

A workshopról bővebben a szervező honlapján olvashat, a Business Traveller Hungary, a Turizmus Panoráma Bulletin, és a www.turizmus.com ügyfelei, partnerei és hírlevél olvasói részére biztosított kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS


(x)