Koncertekkel, kiállításokkal, színházi előadásokkal vár az Óbudai Nyár

Forrás: turizmus.com

 2017. június 02. 09:07

Matt Bianco, a The Speakeasies' Swing Band, a Csík Zenekar, Rupa & The April Fishes, El Encuentro – Dino Saluzzi és az Óbudai Danubia Zenekar koncertje csak néhány azok közül, melyeket a 17. Óbudai Nyár programsorozat kínál a közönségnek.

Mára az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. által szervezett rendezvénysorozat egyike a legrangosabbnak, s így méltán népszerű a hazai és külföldi látogatók körében is. A művészetek különböző műfajaiból kötött színpompás, gazdag csokrot elismert művészek sora nyújtja át a közönségnek.

A változatosságot növeli az is, hogy a kerület kulturális intézményeinek zöme – az Óbudai Kulturális Központ kétintézménye: a Békásmegyeri Közösségi Ház és a 3K - a Kaszásdűlői Kulturális Központ, az Óbudai Társaskör, az Óbudai Múzeum és filiája, a Goldberger Textilipari Gyűjtemény, az Óbudai Platán Könyvtár, az Esernyős Kulturális, Turisztikai és Információs Pont, a Kobuci Kert, a Fellini Római Kultúrbisztró, valamint az Aquincum Múzeum– gazdagítja a kínálatot.

Ennek köszönhetően koncertek, színházi előadások, filmek és számtalan gyermekprogram teszi feledhetetlenné a nyarat az itt élők és az Óbudára látogatók számára.

Bővebb információk a www.obudainyar.hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek