Környezettudatos városnézés Mórahalmon

Forrás: turizmus.com

 2018. július 05. 13:16

Első menetrend szerinti útját kezdi július első hétvégéjén Mórahalmon az új városnéző kisbusz, mely a korábbi TUK-TUK vonat helyét veszi át.

Az elektromos kisbusz egyszerre 13 vendég szállítására alkalmas, a tervezett menetrend szerint szombati és vasárnapi napokon közlekedik. Szinte hangja sincs, üléseinek kialakítása elegáns, leengedhető esővédő ponyva véd az időjárás viszontagságaitól. A városnézésre a látogatók vonaljegyet válthatnak, lehetőséget biztosítva ezáltal a Hop on - hop off mintájú fel- és leszállásra az egyes érintett attrakcióknál. A kisbuszt hangszóróval is felszerelték, így a végleges menetrend kialakítását követően lehetőséget biztosít majd az utasoknak, hogy út közben információt kapjanak az útvonal által érintett területekről és összességében Mórahalomról.

Az elektromos kisbusz a környezettudatos gondolkodás eredménye

Fotó: turizmus.hu

Megálló a Mórahalmi Rétesháznál, a Mini Hungary Parknál és a Nagyszéksósi Bivalyrezervátumnál lesz, ez utóbbinál a büfé nyitva tartása alkalmazkodik a városnéző busz menetrendjéhez. A Lovas és Szabadtéri Színház előadásai alkalmával járatok indulnak a Futó Dobó Lovasközponthoz az előadások kezdetére és a befejezés után. A közelben lévő Mini Hungary Park nyitva tartása szintén illeszkedik a színházi előadásokhoz, így a vendégek előadás előtt a makettpark meglátogatását is beilleszthetik programjukba.