Koronás programok Székesfehérváron

Forrás: turizmus.com

 2016. március 31. 15:35

„Feheruuaru rea meneh hodu utu..” – ugye ismerős? Egykor minden fontos út keresztezte Székesfehérvárt, és ez ma sincs másképp.

Székesfehérvár turisztikai honlapján új osztálykirándulós csomag kínálja a történelmi város számos attrakcióját. A program kétezer éven vezeti át a gyerekeket, akik először egy légiós bőrébe bújhatnak Gorsiumban, majd lovagi hétpróbát teljesítenek Székesfehérvár történelmi játszóparkjában, a Koronás Parkban, hogy aztán végül huszárnak álljanak Pákozdon, a Katonai Emlékparkban.

Persze nem csak fiús programot tartogat Székesfehérvár és vidéke, hiszen a számtalan osztálykirándulóknak szóló program között szerepel a Hetedhét Játékmúzeum, melynek babaszobái minden kislányt elvarázsolnak, és akkor még nem beszéltünk a városnéző kisvonatról, a kalandos Bory-várról, vagy a Középkori kaszinóról a Koronás Parkban.

A négyórás komplex élményt kínáló Koronás programcsomag belvárosi játékos idegenvezetést, tárlatlátogatást egy szabadon választott múzeumban, csapatépítő lovagi hétpróbát, középkori kaszinót és kézműves műhelyt, valamint kinect játékot is tartalmaz.

A székesfehérvári osztálykirándulás további variációiról itt tájékozódhat: http://turizmus.szekesfehervar.hu/idegenvezetes