Kortárs fotókiállítás nyílt az Émile-ben

Forrás: turizmus.com

 2016. február 18. 12:49

Nemcsak az ördög rejlik a részletekben, hanem a szépség is – meg az egyéni, összetéveszthetetlen látásmód. A Gerbeaud Gasztronómia budai tagja újabb fotóművészeti tárlattal várja a vendégeket: ezúttal Tomas Opitz képeit láthatjuk, a tengerpartról és nagyvárosokról.

Az Émile maga a modern és klasszikus értékek ötvözete – ebben a szellemben hívta életre a kávéház-cukrászda-bár-étterem kortárs művészeti programsorozatát, amelyhez az Art Market Budapestet,  Kelet-Európa vezető kortárs képzőművészeti vásárát, valamint annak fotószekcióját, az Art Photo Budapestet választotta szakmai partneréül.

Tomas Opitz Részletek című tárlatát szerda este Winkler Nóra nyitotta meg. A Beach és a City című sorozatok rögtön otthonra találtak az Émile különleges terében, sőt, mintha oda születtek volna.

Tomas Opitz Venezuelában született, építészként végzett Caracasban, de már 13 éve Magyarországon él. Kiválóan beszél magyarul. Munkáinak jellegzetessége, hogy a világ emblematikus épületeit – mint a Guggenheim múzeum – speciális szögből láttatja, így azok is újra és újra rácsodálkoznak, akik már többször jártak ott.

A tárlat megnyitóján az Émile finomságaiból kaphattak ezúttal is míves kóstolót a meghívottak.