Kortárs Karácsonyi Vásár 2018

Forrás: turizmus.com

 2018. november 22. 11:18

Több mint 100 fiatal, feltörekvő művés és sok befutott kortárs alkotó művei vásárolhatók meg az első Resident Art Fairen.

Bánki Ákos képzőművész és Schneller János művészettörténész a művészek legfrissebb alkotásaiból válogatott a vásárra: festmények, szobrok, fotográfiák és grafikák – valamennyi műfaj izgalmas kavalkádja várja a látogatókat.

A vásáron a festmények mellett nagy számban találhatók grafikai munkák is: giclée nyomatok, szitanyomatok, litográfiák és fametszetek. Közös bennük, hogy mindegyik szignált, számozott, azaz egyedi példány. Ez a válogatás a műgyűjtéssel ismerkedő vásárlókat szeretné megszólítani.

A vásár az elérhető áron kínált műalkotások mellett felvonultat kiemelt tételeket is. Ezeket a tételek 100 ezer forint feletti árkategóriában állítják ki. Kiemelt alkotók: Bullás József, drMáriás, Wahorn András, Bernát András, Braun András, Romvári Márton, Király András, Verebics Ágnes, Kovács Lehel, Naomi Devil, Stark Attila, Király Gábor, Fajgerné Dudás Andrea, Szöllősi Géza, Halász András.

 

A vásár 2018. december 11-én 18-kor nyílik, és december 22-ig látogatható, naponta 12 és 18 óra között. Helyszíne: A.P.A Galéria, Atelier Pro Arts, 1085 Budapest, Horánszky u. 5.

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi láz Londonban

2018. november 20.