Közös élménykártyával Bécsbe és Pozsonyba

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 13. 17:16

Pozsonyban és Bécsben vehetnek igénybe különböző kedvezményeket a Twin City Liner élménykártya birtokosai. Nemcsak a két fővárost összekötő katamaránon utazhatnak olcsóbban, de múzeumokban, szállodákban és éttermekben is különböző kedvezmények várják őket.

Élménykártyával bővítette kínálatát az osztrák és a szlovák fővárost vízi úton összekötő katamarán, a Twin City Liner üzemeltetője. A Twin City Liner Erlebniskarte 10 euróba kerül és a Duna mindkét partján számos kedvezményt nyújt a birtokosának.

Fotó: Evi Brezina

 

A kártya tulajdonosai az egész szezonban olcsóbban látogathatják például a Mozart Házat, a Zene Házát, a Tenger Házát és a Hundertwasser Múzeumot, valamint 20 százalékos kedvezménnyel mehetnek fel a Duna Toronyba. De olcsóbban szállhatnak a bécsi hajóvonalak járataira, a hop on hop off buszokra vagy ülhetnek be egy 5D-s mozielőadásra.

Pozsonyban a kedvezményes szállás- és étkezési lehetőségek mellett a kártya birtokosai csökkentett áron vehetik igénybe például a várhoz közlekedő és a városnéző oldtimer buszokat, vagy a habokat szelve, motorcsónakról csodálhatják meg a történelmi belváros sziluettjét. Az autók és a száguldás szerelmesei nemcsak a Volkswagen-gyárat látogathatják meg, de 10-10 euró kedvezményt kapnak az offroad-kezdőcsomagból és az elektromos autó tesztvezetésből is. Aki pedig élménykártyával megy a jégbárba, azt meghívják egy italra, és ingyen kölcsönözhet kabátot, sapkát és sálat.

A Twin City Liner 2006. június 1-je óta köti össze Bécset és Pozsonyt, naponta öt hajópár közlekedik. A két főváros közti távolságot a katamarán 75 perc alatt teszi meg 60 km/órás sebességgel.