Közös gondolkodás és műhelymunka az Országos TDM Konferencián

Forrás: turizmus.com

 2016. május 22. 20:01

Aki hisz a TDM-rendszerben, az bízik abban is, hogy előbb-utóbb megfelelő szabályozást kap a terület. Az Országos TDM Konferencia résztvevőin ez az optimizmus volt érezhető május 17-19. között Székesfehérváron, igaz, még nem dőlt el, az új turizmusirányítási rendszer mit hoz majd a TDM-ek számára.

Intenzív műhelymunka és tapasztalatcsere, professzionális képzés révén kompetens és megbecsült TDM-menedzseri réteg, erős, jó alapokkal és infrastruktúrával rendelkező szövetségi háttér – körülbelül ezek voltak a kulcsszavai a mostani TDM-konferenciának, amelyen bebizonyosodott: mindig érdemes összeülni és beszélgetni a nehézségekről, jó gyakorlatokról.


Ahogy arról beszámoltunk, a tagság kérésére ezúttal a műhelymunkának szentelte a Magyar TDM Szövetség a legtöbb programpontot. A pénteki zárónapon workshop jelleggel, TDM Agóra néven tudták a résztvevők megvitatni a finanszírozással, innovációval, a Turizmus Komplex Mutatóval és az online marketinggel kapcsolatos dilemmáikat, kérdéseiket.

A tagság a konferenciát egyértelműen hasznosnak, tartalmasnak, gondolatébresztőnek találta, a visszajelzések alapján elégedettek voltak azzal, hogy végre nemcsak előadásokra, de az egymással való tapasztalatcserére is jutott kellő idő és figyelem.