Közös studyval indította az évet az Utazom.com és a Qatar Airways

Forrás: turizmus.com

 2018. január 30. 17:53

A 10 napos túra során a szakmai csoport megismerhette Észak-Thaiföldet Csiangmajtól Laoszig, körbejárhatta a Krabi környéki strandokat és végiglátogathatta Doha nevezetességeit, és kipróbálhatta a világ legjobb légitársaságának business class szolgáltatásait.

A 13 tagú csoport a Qatar Airways járathálózatában új desztinációnak számító Csiangmajba utazott. Észak Thaiföld fővárosa ugyan 1,8 millió lakosával Thaiföld második legnagyobb városa, de a tömegturizmus még nem gyűrűzött be a környékre. A város Thaiföld gasztronómiai, kulturális és vallási központja, így nem volt ideje a csoportnak unatkozni.  Az Utazom.com helyi magyar idegenvezetői Csinagmaj és környékének csodáival, Chaing Rai-jal, a hosszúnyakúak és a hmongok törzsével és a thai - laoszi - burmai hármashatárnál lévő aranyháromszöggel varázsolták el a csoportot. A Mekong folyón történő hajókázás után a csoport tett egy rövid látogatást Laoszban is.

A study tour résztvevői

Fotó: turizmus.com

A program második felében a csoport Krabi felé vette az irányt. Krabi méltán híres gyönyörű strandjairól, így fakultatív programok keretében sikerült felfedezni a gyönyörű Railey Beach-et,  Tup Island-et, Poda Islandet és a Pharanang Beach-et. A program pihenőnappal és egy tengerparti fáklyás vacsorával zárult Thaiföldön.

A hazafelé úton egy 12 órás dohai pihenő alkalmával a csoport megismerhette Doha hétköznapjait, nevezetességit, és barangolhatott este a Souq Waqif negyedben. A program alkalmával minden résztvevőnek lehetősége nyílt  kipróbálnia Qatar Airways business class szolgáltatásait illetva a szélestörzsű Airbus a330-as repülőgépet, ami augusztus 1-től Budapestre is repülni fog

Kapcsolódó cikkek