Krisna-völgyi búcsú

Forrás: turizmus.com

 2016. június 28. 16:57

Ökofesztivállá nőtte ki magát a nyár legvidámabb egészségközpontú programja, a július 22–24. közötti Krisna-völgyi búcsú.

Idén huszonegyedik alkalommal várja a felhőtlen, füst- és alkoholmentes, abszolút családbarát időtöltésre vágyó látogatót a Krisna-völgy.

A Krisna-hívők idei kiemelt témája a környezetvédelem, ezért a búcsúban is számos természetbarát, ökomódszerrel és praktikával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, bepillantva a Krisna-hívők mindennapi életvitelébe.

Az elbűvölően szép környezetben, változatos programjaival a búcsú minden korosztálynak maradandó élményt jelent. Gyermekeknek pantomim-tanítás, Noé Állatotthon kisállat simogatója, sütés tandoori kemencében, vegán fagylalt, frangipáni virágkiállítás és vásár, Öko Porta és még sok érdekesség.

A rendezvény kiemelkedő eseménye a védikus-indiai esküvő, amelyre a leendő párok minden érdeklődőt szeretettel várnak. És nem maradnak el a már megszokott programok sem: a Valóságshow-sátorban kipróbálhatjuk, milyen „krisnásnak” lenni. A nagyszínpadon egymást követik a zenés-táncos produkciók, jóga- és kung-fu bemutatók. Ezeken kívül íjászat, lovas hintós kocsikázás, sok-sok egyéb gyermekprogram közül lehet még válogatni.

A hölgyeknek indiai ruhabörze, kézművesek utcája, trópusi növények vására és fűszerhasználati tanácsadás is lesz ájurvédikus alkattípus szerint. Az étteremsátrakban idén is megízlelhetik az indiai, a mediterrán és a magyar konyha vegetáriánus fogásait, vasárnap pedig Kövi Szabolcs fuvolaművész ad koncertet.

Időpont: 2016. július 22–24.

Helyszín: Krisna-völgy, Somogyvámos, Fő u 38.