Kultúrfalatok minden kerületben – itt a Budapest BonBon

Forrás: turizmus.com

 2021. június 30. 10:33

Utcaszínház Rákosmente főterén, zenés lazulás kávé mellett Wekerlén, A másik boltban, kertmozi a Pestújhelyi Közösségi Házban – július 1-3. között Budapest valamennyi kerületében frissítő élményeket kínál az első Budapest BonBon – Kultúrfalatok programsorozat.

A főváros minden kerületében számos jól ismert és kedvelt találkozási hely akad, amelyek közül ezen a héten, csütörtöktől szombatig jónéhány egy-egy különleges meglepetést kínál.

Itt a csütörtök esti vacsora mellett Lóci játszik, ott a péntek reggeli kávénkhoz Vázsonyi János fújja, amott fergeteges társasjátékozás színesíti a szombati családi pihenést – írja közleményében a Budapest Brand.

 

Fotó: Budapest Brand

A Budapest BonBonnal minden budapesti saját lakókörnyezetének örömteli arcát fedezheti fel, és feltöltődve indulhat akár a szomszédos, akár távolabbi kerületek kulturális csemegéinek a megtalálására.

A 23 kerületi helyszín és a közreműködők listája a https://enbudapestem.hu/bonbon oldalon található.

A kezdeményezés a Budapest Brand nZrt. és a kerületi helyszínek összefogásával valósul meg. Budapest BonBon – Kultúrfalatok facebook event: https://fb.me/e/10As9ii3I