Kutyabarát Balaton új kezdeményezésekkel

Forrás: turizmus.com

 2018. május 24. 17:26

A kutyatulajdonosok már tavaly is saját, számukra készült térkép segítségével keresgélhettek a kutyabarát-szolgáltatások, lehetőségek között, idén már egy egész magazin lesz útitársuk a nyári kalandokban – természetesen kedvencük mellett.

A szakma érintettjei egy ünnepélyes balatoni szezonnyitó alkalmával május 24-én, Balatonlellén számoltak be a kutyásokat érintő újdonságokról, hogy megismertessék a gazdikkal a 2018-as sokszínű balatoni kutyás életet.

A rendezvény célja – már hagyományosan – a balatoni kutyás szezon megnyitója volt, ahol a Kutyabarát Balaton munkatársai beszámoltak az idei Balatont és környékét érintő kutyás / kutyabarát kezdeményezésekről, együttműködésekről, amelyek száma szerencsére évről évre nő.

A tavalyi Kutyabarát Balaton Élménykalauz most megújult formában segíti majd a gazdikat, de idén egy 72 oldalas ingyenes magazin mellékleteként jelentkezik. Az ország számos pontján megtalálható Kutyabarát Balaton Magazinban minden kutyatulajdonos megtalálja majd a maga számára hasznos tartalmat: cikkeket a kulturált és felelős kutyatartásról, interjúkat sztárgazdikkal, kutyás túraútvonalakat a Balaton mentén, de lesz benne receptrovat, kuponoldal, szállás-, étterem- és programajánló is.

Barabás Éva, a Kutyabarát Balaton nagykövete Hugó kutyájával

Fotó: kutyabarat.hu

A Kutyabarát Balaton – szezonnyitó sajtótájékoztatónak a BL Yachtclub adott otthont, ami 2016-ban elnyerte az Év Kutyabarát Helye „Vidéki Étterem” kategória közönségdíját, és két egymást követő évben is balatoni különdíjas lett.

Kapcsolódó cikkek

Nem harap a szálloda

2016. december 12.