Kutyás közönség előtt debütált az Utazz kutyával! kampány

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. szeptember 16. 18:14

A III. Gödöllői Ebugatta Napon mutatkozott be a Magyar Turizmus Zrt. kutyás turizmust népszerűsítő kampánya. A szeptember 13-i eseményre közel 400 kutya és gazdija látogatott el.

A gyönyörű időnek köszönhetően nagyon sokan voltak kíváncsiak a rendezvényre: az érdeklődők többek között kutyaszépségversenyre nevezhették kedvenceiket, illetve kutyaeledel evő Guinness-rekord kísérleten vehettek részt.A kiállítók között több fajtamentő csoport is bemutatkozott, illetve állatorvosi és etetési szaktanácsadást is lehetett kérni.

Az MT Zrt. standján kutyás szálláshelyekről és a budapest-közép-dunavidéki régió négylábúakkal is felkereshető nevezetességeiről adtak részletes tájékoztatást a társaság munkatársai.

A korosztályonként meghirdetett öt kategória nyertes kutyái átvehették a veresegyházi Medveotthon és a Magyar Turizmus Zrt. által közösen felajánlott családi belépőt is. A díjat Vetter Szilvia, az MT Zrt. kommunikációs vezetője adta át a kiválasztott szerencsés négylábúak gazdáinak. A szépségverseny abszolút győztese Motyó, a 1,5 éves fekete puli lett, akit a 15 legszebbnek ítélt eb közül Petrus Krisztina, a rendezvény főszervezője választhatott ki.

 

A rendezvény egyik legfontosabb része a PettBull SzuperKutyák funkcionális kutyaeledelevő magyar és Guinness-rekord kísérlete volt, melyet az MTVA is élőben közvetített. A kísérletben 197 kutya evett egyszerre egy helyen, 5 percen át, ezzel felállítva a tömeges kutyaetetés – eddig példa nélküli –rekordját.