Lapozzon bele a legfrissebb „Magyarország vár” magazinba!

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 02. 16:47

Az augusztus 2-án megjelent belföldi utazási magazin lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon.

Ha nyár, akkor elsősorban vízpart, strandolás és napozás. Elrepülhetünk vagy elautózhatunk persze messzi tengerpartokra, vállalva a hosszú utazással járó tortúrát, de mennyivel kényelmesebb, ha egy-két óra alatt megérkezünk a hűsítő vízhez, és már csobbanhatunk is valamelyik szépséges tavunkban, vagy folyónkban.

A lapozáshoz kattintson a képre!

A Balatonnál és a Tisza-tónál is megújult, családbarát strandok hívogatnak, több Tisza-parti szabadstrandon pedig szinte már tengerparti a hangulat. A homok selymes, a víz kellemesen elringat, és ha aktívabb élményekre vágyunk, lehet csónakázni, vitorlázni, vízitúrázni, SUP-ozni a mozgás öröméért.

Ha hűvösebb napok jönnek, akkor sem kell kétségbe esni. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség kínálkozik a strandoláson túlmenőleg is, és ehhez számos tippet, ötletet adunk a Magyarország vár magazin augusztusi lapszámában.

Mutatunk izgalmas látnivalókat tartogató kerékpárutakat, csodás panorámával megajándékozó kilátókat és a természet értékeit közelebb hozó tanösvényeket, köztük olyan egyedi, különleges helyeket is, amelyek csak a vízen át közelíthetők meg, sőt, Budapesten is ajánlunk hűsítő programokat a kánikulai napokra.

LAPOZZA VÉGIG A MAGAZIN AUGUSZTUSI SZÁMÁT ITT! >>>


A lap főtámogatója: