Lapozzon bele a „Magyarország vár” magazin friss számába!

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 01. 17:47

Szeptember 1-jén megjelent a „Magyarország vár” magazin új száma. A belföldi utazási kiadvány weboldalunkon lapozható formátumban elérhető.

Az idei forró, száraz nyár után a szeptember beköszöntével végre hűvösebbre fordulnak a napok. Az új évszak új lehetőségeket hoz az utazásokban is. Az őszhöz kötődnek a legszebb kirándulások, túrák, szemet gyönyörködtető, ahogyan a természet hétről hétre színt vált és az erdő fokozatosan aranyló ruhába öltözik. Egy erdei sétával biztosak lehetünk abban: jót teszünk testünkkel, lelkünkkel – ezt már tudományosan is megállapították, amint az kiderül az erdőfürdő erejéről a magazinban olvasható cikkből.

A lapozáshoz kattintson a képre!

Aki a gyaloglást túl lassúnak tartja, élvezze a kerékpározás nyújtotta szabadság érzését! Egy bringatúra éppen ideális tempót kínál egy-egy tájegység alapos megismeréséhez, az élmények befogadásához. Amióta pedig az elektromos meghajtású kerékpár is elérhető, életkortól és edzettségtől függetlenül hódíthatunk meg nagyobb távolságokat és combos emelkedőket is. Ezúttal Bükfürdő környékén és a Rábavidéken ajánlunk „határtalan" biciklis kirándulásokat a lapban.

Sorra vesszük a Duna menti várakat is, amelyeket hajdan királyok és a legfőbb méltóságok laktak, a matyó hagyományok nyomába eredünk Mezőkövesden, és megmutatjuk Miskolc természetközeli arcát is.

A gasztroutazások kedvelőinek különösen érdemes átböngészni a magazin fesztiváltérképét, amelyen megsokasodtak a gasztronómiai rendezvények: sok helyütt kerül birka, marha, vad, hal és más finom falat a bográcsba vagy éppen nyársra, gombóc a fazékba, palacsinta a sparheltre, és mellé a gazdák friss, üde termelői borokkal, zamatos pálinkákkal, kézműves sörökkel kínálják jó szívvel a messziről jött vendégeket.

Merítsen utazási tippeket a legfrissebb számból!

MEGNÉZEM a MAGYARORSZÁG VÁR magazint >>>


A lap főtámogatója: