Lapozzon bele a Magyarország vár utazási magazin új számába!

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 09. 14:20

A szerkesztőségünk gondozásában készült és ma megjelent belföldi utazási magazin lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon. Ezt ajánlunk a következő hetekre.

Az ősz beköszöntével sok-sok olyan program ideje érkezik el, amelyhez ilyentájt a legkedvezőbbek a körülmények. Színekkel, ízekkel, illatokkal és lehetőségekkel teli ez az évszak.

A lapozáshoz kattintson a képre!

Fotó: turizmus.com

Bort legjobb a szülőhelyén, a szőlőben inni, ehhez három borvidékünk három különleges termőhelyéről hozunk dűlőtúratippeket mostani lapszámunkban. Ha ellátogatnak Tamási környékére, mindent megtudhatnak a tolnai erdők királyi vadjáról, a dámszarvasról. A nógrádi geopark túravezetői képesek szóra bírni a köveket is, érdemes hát hozzájuk csatlakozva felfedezni az ősvilági Pompeji és a Palóc Grand Canyon titkait. Sokunk kedvencei az erdők mélyére zakatoló kisvasutak, kisgyermekkel az egyik legjobb családi program egy ilyen utazás. Aki inkább városokban szeret nézelődni, annak mesélő villákat, Vác barokk belvárosát és az újra régi pompájában ragyogó tatai kastélyt ajánljuk.

Hová menjünk hát szeptemberben? Kirándulni, várost nézni, bort kóstolni vagy egyszerűen csak fesztiválozni.

LAPOZZON BELE A MAGYARORSZÁG VÁR MAGAZIN ÚJ SZÁMÁBA ITT >>>

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában megjelent belföldi utazási magazin nyomtatott formátumban elérhető a szeptember 9-én megjelent megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse behúzva a Figyelőben, a Világgazdaságban, a Nemzeti Sportban, a Borsban, a Ripost 7-ben, a Magyar Nemzetben, a Mandinerben vagy a Szabad Földben.

A magazin korábbi cikkeit online a Turizmus.com oldalán ezen a linken olvashatja el.


A Magyarország vár című kiadvány főtámogatója: