Legendás idény előtt a Budapest Park

Forrás: turizmus.com

 2017. március 14. 13:15

12 év után újra Magyarországra érkezik Marilyn Manson, fellép a Good Charlotte és a Simple Plan és olyan kedvencek is visszatérnek, mint a Parov Stelar, a Scooter vagy DJ BoBo. A tavasz közeledtével pedig újabb nevet jelentettek be: jön a Foster The People.

Hatodik nyarát nyitja Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park, ahol idén is igen illusztris külföldi nevek kerültek a naptárba. Július 4-én először érkezik Budapestre a most bejelentett Foster The People, akiknek Pumped Up Kicks című slágerük a mai napig az indie-diszkók egyik elmaradhatatlan darabja.

Az electro-swing császárai, a Parov Stelar május 13-án vadonatúj, The Burning Spider Tour című show-jával térnek vissza Budapestre. Nincs nyárindítás a Scooter nélkül, akikkel úgy tűnik, nem tudnak betelni a magyar rajongók, így május 27-én a legendás formáció diktálja az ütemet. És ha már a nagy visszatérőkről esett szó, az ifjú Marley fiú, Damian Jr. Gong Marley is visszatér a Budapest Parkba, aki június 20-án remélhetőleg már Stony Hill címen beharangozott negyedik nagylemezének dalaival érkezik.

Scooter a 2016-os fellépésén a Budapest Parkban

Fotó: http://www.budapestpark.hu/

Június a punk-rock rajongók hónapja. Akik a 2000-es tinédzsereinek kedvez a Simple Plan és a Good Charlotte is ezen a nyáron. Pierre Bouvier és csapata június 13-án érkezik Budapestre, olyan remek zenekarok társaságában, mint a Four Year Strong, a Milestones és Mallory Knox. Június 17-én pedig már a Good Charlotte slágereitől lesz hangos a Park. A Madden-ikrek előtt a Pierce The Veil (US), a Sleeping With Sirens (US), az Issues (UK) és még további vendégek teszik kerekké a már-már mini fesztivállá alakult estét.

Az év egyik legnagyobb bejelentése Marilyn Manson koncertje, aki 12 év után tér vissza Budapestre új albumával. Az egyelőre SAY10 munkacím alatt futó lemezt július 20-án élőben hallhatják a rajongók. Másik legenda, DJ BoBo pedig szeptember 26-án, 25 éves jubileumi turnéján tér vissza.