MAGIC NIGHT - A nagy illuzionista show - ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 02. 15:26

Világpremier 2016. augusztus 12-én és 13-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Budapesti Nyári Fesztivál egy szuperlátványos magic show-val várja a műfaj szerelmeseit a Margitszigeten, az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi programmal.

Világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a közönséget. A Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciók izgalommal és csillogással töltik meg a forró nyári éjszakát.

 

A varázslat és borzongás világába a szemfényvesztés mesterei kalauzolnak el bennünket. Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, Vincent Vignaud (FR) a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent (E) hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid (H) is bemutatkozik klasszikus mutatványaival.
A világ legjobb és legkeresettebb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Nightilluzionista show-ban a Margitszigeten. Legyen részese a varázslatnak!

MAGIC NIGHT - A nagy illuzionista show! VILÁGPREMIER
2016. augusztus 12. (péntek) és 13. (szombat) 22.00 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad
18 éven felülieknek!

Konferanszié: Kolovratnik Krisztián

Koreográfus: Nádasdy András
Koreográfus asszisztens: Bujtor Xénia
Zene: Weisz Nándor
Látvány: Madár, Szolga István
Díszlet: Szolga István
Videotechnika: Visual Power
Szöveg: Falaky Zsolt
Szakmai konzultáns: Zsilák György
Producer: Bán Teodóra

A Szabad Tér Színház produkciója. (x)