Magyar díjazottak a World Spa Awards-on

Forrás: turizmus.com

 2019. január 08. 11:48

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő a „Magyarország legjobb Spa Resort”-ja, a Four Seasons Hotel spa-ja pedig a „Magyarország legjobb szállodája és Spa"-ja díjat nyerte el a World Spa Awards versenyen.

A nemzetközi „Spa Oscarként” számontartott World Spa Awards-ot a World Travel Awards testvérprogramjaként indították el négy éve azzal a céllal, hogy ezzel is erősítsék a spa- és wellness-szegmens minőség iránti elkötelezettségét. A verseny legjobbjai között lenni nagy teljesítmény, hiszen közel 650.000 szakértő dönti el, hogy egyes kategóriában ki legyen az aranyérmes. A zsűri kiválasztja a világ legjobbjait, és országonként is megnevez két nyertest. Ez a kettő lett 2018-ban az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő és a Four Seasons Hotel spa-ja.

Íme néhány az abszolút győztesek közül:

A világ legjobb szállodája és spa-ja a Armani SPA a dubaji Armani Hotelban.

A világ legjobb resort és spa-ja az Iridium Spa a The St. Regis Maldives Vommuli Resortban.

A világ legjobb wellness-létesítménye a Mriya Resort & Spa Oroszországban.

A világ legjobb spa-desztinációja a Maldív-szigetek.

A díjazottak teljes listája ITT található.

Thomas Bauer átveszi az Aquaworld díját a World Spa Award exkluzív gáláján

Fotó: turizmus.com

„Szakmai tudás és a több mint 10 éves nemzetközi tapasztalat szinergiájának sikeressége ez a díj, ami nagy megtiszteltetés. Büszke vagyok erre a kiemelkedő eredményre, mely a kollegáinkszenvedélyét és innovatív szellemiségétigazolja vissza. Eza díj egyben köszönet is az élménybirodalom minden munkatársának, akik nagy odaadással dolgoznak azért, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek” –hangsúlyozta az Aquaworld üzemeltetője részéről Thomas Bauer, a VAMED Vitality World üzemeltetési igazgatója.