Magyar innovációk mutatkoznak be a Hungexpón

Forrás: turizmus.com

 2019. május 02. 14:16

Új kiállítással és vásárral indul az őszi rendezvényszezon a budapesti Vásárvárosban.

Az InnoExpóval startol az őszi kiállítási szezon a Hungexpón. A legérdekesebb magyar innovációkat felvonultató kiállítás és vásár október 25-27. között lesz látható.

Az InnoExpo standjain helyet kap majd a száz legérdekesebb magyar, illetve Magyarországhoz köthető innováció, fejlesztés, találmány. Emellett a látogatók megismerkedhetnek különféle informatikai fejlesztésekkel, amelyek itthon eddig nem elérhető eszközökkel támogatják az információk azonnali átadását. Ezen kívül a gazdaság minden területén fellelhető innovációkat is megismerhet a közönség, legyen szó autóiparról, telekommunikációs eszközökről, robotikáról, digitalizálásról, vagy akár az otthoni szórakoztató elektronikáról.

A kiállítás október 25-én szakmai nappal kezdődik, amelyen a befektetők, valamint a közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói díjmentesen vehetnek részt. A közönségnapokon (október 26-27.) több neves hazai és külföldi innovátor, előadó motivációs előadását lehet meghallgatni, emellett látványos showműsorok színesítik majd a kiállítást.

„A Los Angelesben minden évben megrendezett technológiai világkiállítás (CES) mintájára, minden idők leglátványosabb technológiai rendezvényét szeretnénk létrehozni. Mivel a rendezvény nem szakirányú, így a gazdaság minden területéről kerülnek új, innovatív termékek bemutatásra” – nyilatkozta Kiss Attila az InnoExpo ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta: 2020-ban egy megaexpo megvalósítása a cél, amelyen a magyar innovációk mellett a környező országok fejlesztései is helyet kapnak.

A szervezők várják azon magyar, vagy Magyarországhoz köthető vállalkozások jelentkezését, akik innovatív termékkel rendelkeznek, és szívesen bemutatnák azt a nagyközönség számára.