Magyar nyereményjáték brit szenior utazóknak

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2014. november 20. 15:31

A Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselete 2014-ben kiemelt hangsúlyt fordít az 50+ korosztály megszólítására is. Kinti partnerénél, a Silver Travel Advisornál a november Magyarország hónapja.

A Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselete az 50+ korosztály megszólítása érdekében az Egyesült Királyság legismertebb, kifejezetten e célcsoportnak szóló internetes portáljával, a Silver Travel Advisorral folytat éves együttműködést.

A Silver Travel Advisor weboldalon az érett korú látogatók az ingyenes regisztrációt követően tapasztalatokról, tanácsokról és különféle utazási tippekről olvashatnak, saját élményeiket megoszthatják az utazni vágyókkal. A honlapon utazási irodák (pl. a Kirker Holidays, Viking River Cruises, Great Rail Journeis stb.) ajánlatai közül is válogathatnak az érdeklődők, sok esetben „Silver TripAdvisorként” tartják számon az oldalt.

Az MT Zrt. külképviselete az együttműködés részeként saját desztinációs nyitóoldalt hozott létre a Silver Travel Advisor oldalán, ahol videó, turisztikai információk és képek várják az oldal látogatóit. Az újságírói tanulmányutak nyomán az elmúlt hónapokban megjelent cikkek, illetve a Silver Travel Show-ban készült rádióinterjúk is mind elérhetők ezen az oldalon.

A Silver Travel Advisornál a november Magyarország hónapja. Ennek keretében az MT Zrt. külképviselete és magyar szakmai partnerei három értékes nyereményt (két budapesti és egy debreceni utazást) ajánlottak fel a hónap végéig tartó Are you Hungary for a holiday? című nyereményjáték résztvevőinek.

A Silver Travel Advisor saját, illetve partnerei weboldalain is népszerűsíti a nyereményakciót,  így több mint 300.000 látogatót érnek el az egy hónap alatt. Az akcióra mutató link megjelenik havi elektronikus hírlevelük vezető cikkében is, ami további 30.000 elérést jelent. A játékot Facebook oldalukon is hirdetik, ahol már november első hétében ezer fő találkozott a nagyszerű lehetőséggel.

Partnerek oldalai, ahol a nyereményjáték szintén elérhető:

Royal Horticultural Society

https://www.rhs.org.uk/membership/rhs-member-offers/Active-offers/silver-travel-advisor-offer

Sixty Plus Surfers

http://www.sixtyplussurfers.com/

http://www.sixtyplussurfers.com/travel.html

About my Generation

http://www.aboutmygeneration.com/

http://www.aboutmygeneration.com/?p=22293

Mature Times

http://www.maturetimes.co.uk/

http://www.maturetimes.co.uk/win-wonderful-holiday-hungary-silver-travel-advisor/