Magyar Szaunamesterek Második Országos Találkozója

Forrás: turizmus.com

 2017. február 01. 11:59

Az Aufguss Masters Hungary második alkalommal rendezi meg a szaunamesterek országos találkozóját, mely a szakmai összefogásról, a szakma belső rendszerezéséről szólt.

Magyarország az elmúlt évben szakmai és kapcsolati szempontból is bekerült a nemzetközi vérkeringésbe - a szaunamesterek idei, második országos találkozója immár egy szakmai konferencia, melyre az ország minden szegletéből érkeznek a szaunamesterek.

A külföldi vendégek között itt lesz Mr. Lay Pang Ong, a maláj-dán szaunamester legenda, a szaunamester világbajnokság állandó zsűritagja. A világbajnokság szervezetét képviseli Mr. Gerhard Ten Hove is, aki  előadást tart a bajnokság legújabb szabályairól és a nemzetközi szakmai trendekről. Riccardo Mazzi, az aufguss.it egyik alapítója a szaunában használt aromaterápás eszközökről és módszerekről fog beszélni nekünk - talán ezen a területen volt a legnagyobb fejlődés az elmúlt évben.

A szakmai programok között szerel a szaunamester világbajnokság 2017-es hazai fordulójának előkészítése, a szaunaprogramok felépítésének módszerei; a háromszoros világbajnok győztes programjának elemzése. A résztvevők trükköket és tippeket, tanácsokat és ötleteket kaphatnak a versenyprogramok felépítéséhez.

A szakmai továbbképzések, az új szaunamesterek képzése is napirenden lesz – az újonnan alakult Magyar Szauna és Wellness Akadémia képzésein és továbbképzésein nem csupán a magyar bajnokok tanítják a kezdőket, de a világbajnok Rob Keijzer és a híres Loylymasters Aufguss Acadey képzései is elérhetőek immár itthon a hazai mesterek számára is.

Az elmúlt évben a szaunakedvelő közönség közel megduplázódott, ezért fontos része a konferenciának a hétköznapi szaunaprogramok népszerűsítésének módja, a szaunaturizmus fellendítése  – hogyan használja a szaunamester a megszerzett tudást a vendégek megtartására, újak szerzésére és a szaunakultúra terjesztésére.

A konferencia 2017. február 6-8. között lesz Szentendrén, a V8Wellnessben (Szentendre, Kálvária út 16). Szaunamesterek számára a részvétel a díjmentes. Info: info@aufguss.hu.

Kapcsolódó cikkek

Szaunázzon a Duna-parton!

2017. január 04.