Magyar Termék Nagydíjas az Édes Napok

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 07. 15:31

Az idei már a 6. Édes Napok Budapest csokoládé- és édességünnep. A korábban a Budai Várban tartott rendezvény az idei évtől a Bazilika előtt, a Szent István téren és a Zrínyi utcában kerül megrendezésre szeptember 16-18. között. Ráadásul mostantól ingyenesen látogatható!

Az Édes Napok rendezvénysorozat idén elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat!*

Az idei évtől az Édes Napok Budapest a főváros új attrakciója lesz, a Bazilika előtti  Szent István téren és a Zrínyi utcában 2016. szeptember 16-18. között. A rendezvény ingyenes lesz, tehát nem lesz belépő!

 

A Budai Várban csodálatos környezetben rendezték meg évről-évre fesztiválokat, óriási szakmai és közönségsikerrel. Idén a Várban lévő építkezések és felújítások miatt egy hasonlóan kiemelkedő és méltó helyszínen, a még több látogatót vonzó belvárosba költözik a rendezvény, ahol a tömegközlekedés és megközelíthetőség a látogatóknak és a turistáknak is vonzóbb. Így szeretnék azt biztosítani, hogy az Édes Napok Budapest, mint az év legédesebb hétvégéje, országos és most már európai gasztronómiai rendezvény legyen, ahol a korábbiakhoz hasonló szakmai és szórakoztató programok mellet az ország legfinomabb édességeit kóstolhatják, illetve vásárolhatják meg a látogatók.

*A Magyar Termék Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes termékek előállítását, ösztönözze azok fejlesztését. Járuljon hozzá a pályázaton minősítést szerzett termékek gyártóinak piaci munkájához, export-tevékenységük fejlesztéséhez. Emellett feladata, hogy segítséget nyújtson a fogyasztók minőségtudatos választásához, hozzájáruljon az egészségtudatos termékek fejlesztéséhez és forgalmazásához. Támogassa a magas hozzáadott értékű, tudásalapú termékek megjelenését, szellemitulajdon-intenzív iparágakban tevékenykedő vállalkozások érvényesülését. http://www.termeknagydij.hu/ (x)