Magyarország újraindult – Megújult hajókkal és családi programokkal vár a BAHART

Forrás: turizmus.com

 2021. május 12. 12:13

A tradíció és modernizáció jegyében nagyszabású programsorozattal, látványos aktivitásokkal, felújított hajókkal ünnepli a balatoni hajózás 175. jubileumát a BAHART 2021-ben.

Az év minden napján üzemelő kompszolgáltatás mellett, hétvégente már hajóval is felkereshetők a Balaton leglátogatottabb települései, több kikötőben a sétahajózás is elérhető.

A hajózás már önmagában is egy külön program a Balatonon. Érdemes nyomon követni a programlehetőségeket, hiszen számos újdonsággal és változatlan jegyárakkal várja a BAHART a hajózni vágyókat.

A hajózás önmagában is egy külön program a Balatonon

Fotó: BAHART

Több hajó megújult belsővel lepi meg a kirándulókat, a fedélzeten található utastájékoztató eszközökön a Balaton-parti települések látnivalóit, a BAHART történetét bemutató kisfilmeket ismerhetnek meg az utazók. A települések közötti hajójáratokon gyereksarokkal is kedveskednek a családosoknak.A főszezonra új honlap is készül, amely mobileszközökön is könnyen kezelhető lesz. A jegypénztárakban továbbra is megvásárolható a BAHART Joker Kártya több típusa, amelyek jelentős kedvezményeket nyújtanak a jegyek árából, valamint a BAHART Ajándékkártya.

A komfortos hajózás élménye mellett az idei, jubileumi évben színes rendezvényekkel, akciókkal, nyereményjátékokkal is készül a társaság. Október 23-ig Siófokon, Balatonfüreden és Badacsonyban kültéri fotókiállításon mutatják be a balatoni hajózás elmúlt 175 évének főbb eseményeit.