Magyarország biztonságos up-and-coming desztináció

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. szeptember 30. 12:44

Az MTÜ New York-i képviselete a Hotel Aria Budapesttel, a Danubius Hotels lánccal és a Continental Travellel együtt nagy hallgatói érdeklődéssel megvalósult webinart tartott. A Hotel Ariát Mario Magalhaes, a Danubius szállodaláncot Zsámboky Gábor képviselte.

A közel 200 regisztrált hallgató számára a képviselet vezetője Magyarország-prezentációt tartott, a gasztronómiai értékeink, az újragondolt magyar konyha, valamint a Bocuse d’Or hangsúlyozásával. A képviselő a webinárt hallgató utazási szakemberek figyelmét felhívta arra is, miszerint sok kutatás rámutat, hogy a gasztronómia tekinthető egy utazás wow-élményének, és ezt a nagy tour operatorok is felismerték.

Zsámboky Gábor a szállodalánc általános ismertetése mellett kiemelte a Hotel Hiltont és a világörökségi helyszínen található éttermi kultúrát. A Hévízi-tó környezetéből pedig a szállodák ismertetése mellett az északi és a déli part jeles éttermeit mutatta be. A Hotel Aria igazgatója a fine dining jegyében a hotel szofisztikált, egyedi üzletpolitákáját, a magas minőségű szolgáltatások összhangját emelte ki. A Continental Travel részéről etyeki gasztronómiai túra került bemutatásra.

Magyarország jelenleg az up-and-coming desztinációk közé tartozik. A képviselet felhívta a figyelmet a desztináció biztonságos voltára is.