Magyarország volt a fókuszban a belgrádi Winter Events & Spa Travel Marketen

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. november 01. 10:30

Október 20-21-én harmadik alkalommal zajlott Belgrádban a 3. Winter Events & Spa Travel Market (WESTM), amelynek idei kiemelt partnere Magyarország volt. A Hunguest Hotels a rendezvényen a nemzetközi zsűri által odaítélt „New Quality in Tourism” elismerésben részesült.

A 14 országból érkezett, több mint 110 szakmai kiállító és meghívott hosted buyer részvételével zajlott kétnapos szakmai találkozónak a belgrádi Hotel Zira**** adott otthont.

Az esemény hivatalos megnyitóján a kiemelt partnerország képviseletében beszédet tartó Kincses Márk, a Magyar Turisztikai Ügynökség nemzetközi piacfejlesztési menedzsere elmondta, a WESTM és a hozzá hasonló minőségi regionális MICE-vásárok kiemelt lehetőséget biztosítanak a magyar fővároson kívüli konferencia- és rendezvényhelyszínek bemutatkozására is. A nyitónapot magyar nemzeti színekbe öltöztetett gálavacsora zárta.

A kiállításon, illetve a rendezvény B2B workshopján is hangsúlyosan jelentek meg a magyar kiállítók, a Budaguide Travel, a Hunguest Hotels szállodalánc, a Continental Hotel Budapest és a Dél-Alföld turisztikai régió. A rendezvény MICE-konferenciáján előadást tartott a Hunguest Hotels képviselője is. A konferencia második napjának IFITTtalk@Belgrade programja keretében Magyarországot vonzó és sikeres hivatásturisztikai desztinációként mutatta be az MTÜ nemzetközi piacfejlesztési menedzsere.

Az MTÜ B2B-rendezvényei sorában a belgrádi „Magyar Turizmus Napra” november 23-án kerül sor, amelyre társkiállítók még november 11-ig csatlakozhatnak.

 

Képünkön Kincses Márk és Nikola Mihailovic, a Turisticka Prizma ügyvezető-helyettese, a WESTM MICE szakvásár főszervezője